Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Kaplan’ı Duygulandıran Hediye

Gündem 23.11.2023 - 15:06, Güncelleme: 23.11.2023 - 15:06 27756+ kez okundu.
 

Başkan Kaplan’ı Duygulandıran Hediye

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan saha çalışmaları esnasında kendisini duygulandıran bir hediye ile karşılaştı.
Başkan Kaplan’ı Duygulandıran Hediye Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan saha çalışmaları esnasında kendisini duygulandıran bir hediye ile karşılaştı. Başkan Kaplan, ilçe genelinde devam eden yol yenileme çalışmalarında inceleme gerçekleştirdi. Vatandaşların ve esnafların da istek ve görüşlerini dinleyen Başkan Kaplan yanına gittiği fotoğrafçı esnafının duygulandıran sürprizi ile karşılaştı.      Elinde poşet ile Başkan Kaplan’ın yanına gelen Fotoğrafçı Faruk Yıldız poşeti Kaplan’a uzatarak bugünün hediyesi olsun dedi. Hediyenin ne olduğu ilk olarak anlamayan Başkan Kaplan, poşetin içerisindeki çerçeveyi çıkartınca çerçeve içerisinde anne ve babasının yıllar önce çekilmiş olan fotoğrafını gördü.  Aldığı hediye karşısında duygulanan ve fotoğrafçı Faruk Yıldız’a teşekkür eden Başkan Kaplan, “Aldığım en güzel hediye. Yıllar önce çekilmiş olan Annemin ve rahmetli babamın fotoğrafını hediye ederek duygulandıran hemşerimiz Foto Yıldız sahibi Faruk Yıldız’a bu manidar hediye için teşekkür ediyorum. Bundan güzel hediye olamazdı” diyerek hediye karşısındaki duygularını ifade etti.
Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan saha çalışmaları esnasında kendisini duygulandıran bir hediye ile karşılaştı.

Başkan Kaplan’ı Duygulandıran Hediye

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan saha çalışmaları esnasında kendisini duygulandıran bir hediye ile karşılaştı.

Başkan Kaplan, ilçe genelinde devam eden yol yenileme çalışmalarında inceleme gerçekleştirdi. Vatandaşların ve esnafların da istek ve görüşlerini dinleyen Başkan Kaplan yanına gittiği fotoğrafçı esnafının duygulandıran sürprizi ile karşılaştı.     

Elinde poşet ile Başkan Kaplan’ın yanına gelen Fotoğrafçı Faruk Yıldız poşeti Kaplan’a uzatarak bugünün hediyesi olsun dedi. Hediyenin ne olduğu ilk olarak anlamayan Başkan Kaplan, poşetin içerisindeki çerçeveyi çıkartınca çerçeve içerisinde anne ve babasının yıllar önce çekilmiş olan fotoğrafını gördü. 

Aldığı hediye karşısında duygulanan ve fotoğrafçı Faruk Yıldız’a teşekkür eden Başkan Kaplan, “Aldığım en güzel hediye. Yıllar önce çekilmiş olan Annemin ve rahmetli babamın fotoğrafını hediye ederek duygulandıran hemşerimiz Foto Yıldız sahibi Faruk Yıldız’a bu manidar hediye için teşekkür ediyorum. Bundan güzel hediye olamazdı” diyerek hediye karşısındaki duygularını ifade etti.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.