Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu'ndan Gençay’a tam destek

Dünya 12.03.2024 - 11:07, Güncelleme: 12.03.2024 - 11:12 4625+ kez okundu.
 

DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu'ndan Gençay’a tam destek

DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu'ndan Gençay’a tam destek
CHP Didim Belediye Başkan Adayı Hatice Gençay, DİSK Genel İş Sendikası Didim Şubesi’nin açılış törenine katıldı. DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Hatice Gençay’ı destekleyeceklerinin sözünü verdi.  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Didim Belediye Başkan Adayı Hatice Gençay, yerel seçim çalışmalarında vites yükseltti.  Adaylığı ilan edildikten sonra Didim’de çalmadık kapı, sıkılmadık el, dinlenmedik dert bırakmamak için gecesini gündüzüne katan Hatice Gençay, bugün DİSK Genel İş Sendikası Didim Şubesi’nin açılış törenine katıldı. DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu’nun da katıldığı tören, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Katılımcılarla tek tek sohbet eden Hatice Gençay, Türkiye’nin en büyük işçi sendikalarından birisi olan DİSK Genel İş Sendikası’nın Didim’e şube açmasını mutlulukla karşıladığını ifade ederek emekçilerin her zaman yanında olacağının sözünü verdi.  DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Hatice Gençay’ı sonuna kadar desteklediklerini belirterek seçim çalışmalarında başarılar diledi.  Hatice Gençay, açılış törenin ardından CHP’nin seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti.
DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu'ndan Gençay’a tam destek

CHP Didim Belediye Başkan Adayı Hatice Gençay, DİSK Genel İş Sendikası Didim Şubesi’nin açılış törenine katıldı. DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Hatice Gençay’ı destekleyeceklerinin sözünü verdi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Didim Belediye Başkan Adayı Hatice Gençay, yerel seçim çalışmalarında vites yükseltti. 
Adaylığı ilan edildikten sonra Didim’de çalmadık kapı, sıkılmadık el, dinlenmedik dert bırakmamak için gecesini gündüzüne katan Hatice Gençay, bugün DİSK Genel İş Sendikası Didim Şubesi’nin açılış törenine katıldı.
DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu’nun da katıldığı tören, yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Katılımcılarla tek tek sohbet eden Hatice Gençay, Türkiye’nin en büyük işçi sendikalarından birisi olan DİSK Genel İş Sendikası’nın Didim’e şube açmasını mutlulukla karşıladığını ifade ederek emekçilerin her zaman yanında olacağının sözünü verdi. 
DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Hatice Gençay’ı sonuna kadar desteklediklerini belirterek seçim çalışmalarında başarılar diledi. 
Hatice Gençay, açılış törenin ardından CHP’nin seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.