Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nazilli Belediyespor basketbol takımı yeni sezona hazırlanıyor

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2022 - 09:27, Güncelleme: 07.10.2022 - 09:31 88074+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyespor basketbol takımı yeni sezona hazırlanıyor

Nazilli Belediyespor basketbol takımı yeni sezona hazırlanıyor
2022-2023 sezonunda Erkekler Basketbol 2. Liginde C grubunda mücadele edecek olan Nazilli Belediyespor Basketbol takımı yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. 11-13 Kasım 2022 tarihinde oynanacak maçlar ile başlayacak olan yeni sezon öncesinde çalışmalarına Nazilli’de devam eden takım geçtiğimiz günlerde Karşıyaka’da düzenlenen ve Karşıyaka Belediyespor, Akhisarspor, Pizza Bulls Co basket takımlarının katıldığı 4’lü 100. Yıl Turnuvası’ndan şampiyon olarak ayrılmıştı. Nazilli Belediyespor yeni sezon öncesi kamp programına ise 7-8-9 Ekim tarihlerinde Uşak belediyesi tarafından düzenlenecek olan Uşak Kurtuluş Kupası’nda yer alarak devam edecek.
Nazilli Belediyespor basketbol takımı yeni sezona hazırlanıyor

2022-2023 sezonunda Erkekler Basketbol 2. Liginde C grubunda mücadele edecek olan Nazilli Belediyespor Basketbol takımı yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

11-13 Kasım 2022 tarihinde oynanacak maçlar ile başlayacak olan yeni sezon öncesinde çalışmalarına Nazilli’de devam eden takım geçtiğimiz günlerde Karşıyaka’da düzenlenen ve Karşıyaka Belediyespor, Akhisarspor, Pizza Bulls Co basket takımlarının katıldığı 4’lü 100. Yıl Turnuvası’ndan şampiyon olarak ayrılmıştı. Nazilli Belediyespor yeni sezon öncesi kamp programına ise 7-8-9 Ekim tarihlerinde Uşak belediyesi tarafından düzenlenecek olan Uşak Kurtuluş Kupası’nda yer alarak devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.