Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aydın’da jandarma KADES’i tanıttı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2022 - 21:02, Güncelleme: 01.11.2022 - 11:29 4987+ kez okundu.
 

Aydın’da jandarma KADES’i tanıttı

Aydın’da jandarma KADES’i tanıttı
Aydın İl Jandarma Komutanlığı Aile içi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Şube Amirliği ekipleri KADES ve “Kadına El Kal-Ka-Maz” faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.Bozdoğan ve Koçarlı ilçelerinde çalışma gerçekleştiren ekipler, Koçarlı ilçe merkezinde vatandaşların yoğun bulunduğu yerler ile Bozdoğan ilçesinde oynanan Bozdoğan Madran Belediye Spor ve Aslanlı Spor arasındaki futbol karşılaşmasını izlemeye gelen futbolseverlere 6284 Sayılı Kanun, Şiddetin Tanımı ve Türleri, Başvuru Mercileri, KADES uygulaması konularında tanıtım ve bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen etkinlikte toplam 600 adet bilgilendirici broşür dağıtıldı.Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından kadınların ve çocukların huzuru ve güvenliği için sosyal sorumluluk faaliyetlerine aralıksız devam edileceği belirtildi.
Aydın’da jandarma KADES’i tanıttı
Aydın İl Jandarma Komutanlığı Aile içi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Şube Amirliği ekipleri KADES ve “Kadına El Kal-Ka-Maz” faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Bozdoğan ve Koçarlı ilçelerinde çalışma gerçekleştiren ekipler, Koçarlı ilçe merkezinde vatandaşların yoğun bulunduğu yerler ile Bozdoğan ilçesinde oynanan Bozdoğan Madran Belediye Spor ve Aslanlı Spor arasındaki futbol karşılaşmasını izlemeye gelen futbolseverlere 6284 Sayılı Kanun, Şiddetin Tanımı ve Türleri, Başvuru Mercileri, KADES uygulaması konularında tanıtım ve bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen etkinlikte toplam 600 adet bilgilendirici broşür dağıtıldı.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından kadınların ve çocukların huzuru ve güvenliği için sosyal sorumluluk faaliyetlerine aralıksız devam edileceği belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.