Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ayaktenisinin Efeleri Dünyanın en iyi 8 ülkesine Türkiye'yi yazdırarak gurur kaynağı oldu

Dünya 06.12.2022 - 13:57, Güncelleme: 06.12.2022 - 14:00 10351+ kez okundu.
 

Ayaktenisinin Efeleri Dünyanın en iyi 8 ülkesine Türkiye'yi yazdırarak gurur kaynağı oldu

Ayaktenisinin Efeleri Dünyanın en iyi 8 ülkesine Türkiye'yi yazdırarak gurur kaynağı oldu.
Ayaktenisinin Efeleri FIFTA'nın düzenlediği Dünya Kupasında Double Men etabında Dünyanın en iyi 8 ülkesine Türkiye'yi yazdırarak gurur kaynağı oldu.   Sırasıyla; Arnavutluk, Macaristan, Moldova, Amerika, Fransa maçlarını oynadıktan sonra çeyrek final etabında elenerek Dünya kupasına veda ettiler. İl temsilcisi ve takımın oyuncusu olan Deniz KARADENİZ; "Aydın ilimizde hobi olarak oynadığımız oyunla önce Türkiye 2.ligi sonra da Türk milli takımıyla dünyanın en iyi 8 ülkesine adımızı yazdırmak bizim için gurur verici bir başarı oldu.  Dünya kupası açılış esnasında İstiklal Marşimiz çalınca takım olarak çok duygulandik ve gurur duyduk. Takım arkadaşlarım Kenan ASLANOGLU, Osman Gazi CİHANGİROĞLU ve Soner TUNÇ arkadaşlarımın emeklerine ve terlerine sağlık kendilerine çok teşekkür ediyorum. Milli formanın verdiği heyecan ve mutluluk ile oynadığımız maçlar sonrasi başarılı bir dünya kupası geçirdiğimize  inaniyorum. Her maç ve her turnuva tecrübemizi arttırıyor. Elde ettiğimiz bu başarı ile FIFTA tarafindan 19-20 Mayıs Fransa'da düzenlenecek olan Master World Cup'a katılmaya hak kazandik, Uygun koşullar oluşması halinde buraya turnuvaya katılmamız bizim için gurur kaynağı olacaktır. Ülkemizi temsil etmemiz için Alanya'da düzenlenen Ayak Tenisi Milli Takımına katılmamız için desteğini esirgemeyen Aydın İl Gençlik Spor Müdürü Cenap FİLLİKÇİOĞLU'na ve sponsor olan Hayri Usta Lokantasi, Koçarlı Linyit Kömür işletmesi, Öz efeler Elektrik,Aymira Otel,Boylular ltd. Sti, Kuzey Gayrimenkul,Küçükköy Şarküteri,Göktürk Manav,LG Aydın Teknik Servis firmalara sonsuz teşekkür ederiz.
Ayaktenisinin Efeleri Dünyanın en iyi 8 ülkesine Türkiye'yi yazdırarak gurur kaynağı oldu.

Ayaktenisinin Efeleri FIFTA'nın düzenlediği Dünya Kupasında Double Men etabında Dünyanın en iyi 8 ülkesine Türkiye'yi yazdırarak gurur kaynağı oldu.  
Sırasıyla; Arnavutluk, Macaristan, Moldova, Amerika, Fransa maçlarını oynadıktan sonra çeyrek final etabında elenerek Dünya kupasına veda ettiler.

İl temsilcisi ve takımın oyuncusu olan Deniz KARADENİZ; " Aydın ilimizde hobi olarak oynadığımız oyunla önce Türkiye 2.ligi sonra da Türk milli takımıyla dünyanın en iyi 8 ülkesine adımızı yazdırmak bizim için gurur verici bir başarı oldu. 

Dünya kupası açılış esnasında İstiklal Marşimiz çalınca takım olarak çok duygulandik ve gurur duyduk. Takım arkadaşlarım Kenan ASLANOGLU, Osman Gazi CİHANGİROĞLU ve Soner TUNÇ arkadaşlarımın emeklerine ve terlerine sağlık kendilerine çok teşekkür ediyorum. Milli formanın verdiği heyecan ve mutluluk ile oynadığımız maçlar sonrasi başarılı bir dünya kupası geçirdiğimize  inaniyorum. Her maç ve her turnuva
tecrübemizi arttırıyor.

Elde ettiğimiz bu başarı ile FIFTA tarafindan 19-20 Mayıs Fransa'da düzenlenecek olan Master World Cup'a katılmaya hak kazandik, Uygun koşullar oluşması halinde buraya turnuvaya katılmamız bizim için gurur kaynağı olacaktır.

Ülkemizi temsil etmemiz için Alanya'da düzenlenen Ayak Tenisi Milli Takımına katılmamız için desteğini esirgemeyen Aydın İl Gençlik Spor Müdürü Cenap FİLLİKÇİOĞLU'na ve sponsor olan
Hayri Usta Lokantasi, Koçarlı Linyit Kömür işletmesi, Öz efeler Elektrik,Aymira Otel,Boylular ltd. Sti, Kuzey Gayrimenkul,Küçükköy Şarküteri,Göktürk Manav,LG Aydın Teknik Servis firmalara sonsuz teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.