Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Efeler Belediye Başkanı Atay, İstanbul’dan mesaj yayınladı

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2022 - 00:29, Güncelleme: 16.12.2022 - 00:31 74449+ kez okundu.
 

Efeler Belediye Başkanı Atay, İstanbul’dan mesaj yayınladı

Efeler Belediye Başkanı Atay, İstanbul’dan mesaj yayınladı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret etmekten hapis cezası ve siyaset yasağı cezası verilmesinin ardından Aydın’daki CHP’li belediyelerin başkanları İstanbul’a akın etti. Sabah saatlerinde Aydın’daki CHP’li Belediye Başkanları’nın bir kısmı İzmir Adnan Menderes Hava Limanı’ndan Ekrem İmamoğlu’na destek için İstanbul’a uçarken CHP tarafından ayrıca İstanbul’a otobüs kaldırıldığı öğrenildi. Sosyal medya aracılığı ile fotoğraf ve mesaj yayınlayan CHP’li Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, İmamoğlu’nun yanında olduklarını belirterek “Daima doğrudan yana olacağız” dedi.
Efeler Belediye Başkanı Atay, İstanbul’dan mesaj yayınladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret etmekten hapis cezası ve siyaset yasağı cezası verilmesinin ardından Aydın’daki CHP’li belediyelerin başkanları İstanbul’a akın etti.
Sabah saatlerinde Aydın’daki CHP’li Belediye Başkanları’nın bir kısmı İzmir Adnan Menderes Hava Limanı’ndan Ekrem İmamoğlu’na destek için İstanbul’a uçarken CHP tarafından ayrıca İstanbul’a otobüs kaldırıldığı öğrenildi.
Sosyal medya aracılığı ile fotoğraf ve mesaj yayınlayan CHP’li Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, İmamoğlu’nun yanında olduklarını belirterek “Daima doğrudan yana olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.